door

Betere kansen voor Britse bandjes dankzij biebs

Al meer dan tien jaar biedt Get It Loud In Libaries in Groot-Brittannië kansen aan opkomende en gevestigde artiesten door ze te laten optreden in bibliotheken.

Een mooi voorbeeld van hoe de bibliotheek een platform voor popmuziek kan zijn.

Niet de minste muzikanten maakten dankzij dit initiatief naam voor zichzelf. Adele, Jessie J, Clean Bandit, Juliette Lewis en de Nederlandse band Pip Blom vonden hun publiek tussen de boeken.

Our programme is delivered in geographic areas that are generally outside the major metropolitan centres, with low live music provision – especially for young people and families. Incorporated into our work is the GILIL Academy which supports young people’s participation and talent development in creative and cultural activities. Through doing this, the programme seeks to challenge and change perceptions of libraries and to engage new audiences, particularly young people in using these unique and valuable community assets.
Our programme is delivered in geographic areas that are generally outside the major metropolitan centres, with low live music provision – especially for young people and families. Incorporated into our work is the GILIL Academy which supports young people’s participation and talent development in creative and cultural activities. Through doing this, the programme seeks to challenge and change perceptions of libraries and to engage new audiences, particularly young people in using these unique and valuable community assets.

About Get It Loud In Libaries

Ik vind het een geweldige manier om talentvolle bands en muzikanten te helpen een fanbase op te bouwen. Al lijkt mij dat niet elk biebgebouw geschikt is voor het hosten van concerten.

Geef een reactie

Reactie