door

Geef je over aan Martine’s manier van samenvatten

Webloglegende Martine de Jong deelde deze week hoe ze notities maakt bij romans. Het is een samenvatting, lijstje met de belangrijkste info en een overzicht van woorden waar ze de vertaling van op moest zoeken.

Bericht van @10e
Bekijken op Threads

Een coole manier om de inhoud een boek op je eigen manier nog eens te verwerken. Om die reden schrijf ik weleens over boeken in mijn dagboek. Maar dan ga ik toch vaak de recensent uithangen. En dat is voor niemand leuk. Ook al ben ik de enige die mijn dagboek leest.

Ook om Bio en AK samen te vatten?

Ik heb de Dejongste getipt. Dit lijkt me een uitstekende manier om stof van stomme vakken op een creatieve manier samen te vatten. En om zich over te mogen geven aan zijn favoriete studie-ontwijkend gedrag: tekenen.

Geef een reactie

Reactie